Beskrivelse af vores hold

På vores introhold vil du blive introduceret for en træning og få instruktion i nogle af de øvelser vi bruger mest. Til sidst arbejder vi os igennem en kort WOD (Workout Of the Day). Du vil her få et indblik i hvad Boxen 8500 har at byde på, og få en generel info om hvordan det er at være medlem hos os. Medbring træningstøj, sko og gerne en flaske vand.

Niveau: Begynder

På basic holdet fokuserer vi på de fundamentale øvelser i vores træning. Holdet er for dig som har været på en introtime, lige er startet, på vej tilbage efter et skadesforløb eller har holdt en pause. Når du er med på basis er programmet ens for alle, øvelser og niveau blive skaleret og tilpasset netop dig. På den måde er vi sikre på, at alle kommer godt og sikket igennem dagens træning.

Niveau: Begynder / alle

WOD Står for Workout Of the Day. Alle hold består af en grund opvarmning tilpasset dagens WOD. Herefter instrueres i en styrke eller skill del. Træningen tilpasses den enkelte deltager via justeringer og skaleringer, så både begyndere og øvede bliver udfordret. Instruktøren er altid klar med vejledning hvis du er i tvivl om vægtskaleringer. Husk at der ikke findes nogle dumme spørgsmål.

Niveau: Alle

På styrke kører vi et program som er bygget op omkring de 4 basis løft: squat, bænkpres, dødløft og press. På holdet er der fokus på teknik, og vi kommer omkring en masse varierende øvelser som giver dig et stærkere udgangspunkt. Din styrke vil være en fordel for dig når du er på almindelig WOD. Vi anbefaler alle at benytte styrkeholdene, for at få styr på de basale øvelser. Styrkeholdene følger en 8 ugers cyklus (programmering) hvor vi slutter en valgfri maks-test for, at se jeres personlige udvikling.

Niveau: Alle

På core har vi fokus på stabilitet og træning af mave og ryg. Derudover implementeres øvelser der udfordrer balance og koordination. Det er derfor også et vigtigt supplement til de øvrige hold. Der arbejdes med elastikker, egen kropsvægt, bolde m.m.

Niveau: Alle

FGB står for Fight Gone Bad. Dette er et hold, hvor du altid er sikker på at få pulsen i vejret og sved på panden. Fight Gone Bad er cirkeltræning hvor vi arbejder på forskellige stationer med forskellige øvelser. Vi arbejder med mange gentagelser, så det vil betyde lidt mindre vægt og lidt mere fart i bevægelserne. Valget af øvelser varierer fra gang til gang. Typisk tidsinterval er 3-5 runder af 45 sekunders arbejde og 15 sekunders arbejde. Øvelser vil blive skaleret til den enkelte.

Niveau: Alle

På Team WOD skal du arbejde i teams af 2-3 eller 4. Indholdet er forskelligt fra gang til gang. Der vil være fokus på samarbejde, således at man er mest effektivt. Skifter på de rigtige tidspunkter, og fordeler sine styrker korrekt. Der er ikke så meget tid til længere gennemgange af øvelser da Team WOD ofte er lidt længere end normale WODS. Team WOD er ofte krævende workouts med høj puls, og varigheden er ofte imellem 30-40 min uden pause.

Det er ikke nødvendigt at finde en makker på forhånd.

Niveau: Du er klar, når du har kendskab til de 4 basics løft

BOX er for dig som gerne gerne vil træne på egen hånd. I dette tidsrum står vores træningsfaciliteter til rådighed for alle vores medlemmer. Du kan træne dit eget program, øve teknik eller lave en WOD. Du kan se åbningstiderne for BOX i bookingsystemet. Husk at booke dig på, for at sikre dig at boxen holdes åben.

Niveau: Alle

Dette hold er til dig, som har et travlt program. Vi er super effektive og får udnyttet de 30 minutter bedst muligt. Holdet består af en opvarmning tilpasset dagens WOD. WOD er 12-15 min med forskellige udformninger. Fokus er at få pulsen op.

Niveau: Du skal kende de 4 basisløft

På Skill går vi i dybden med teknikken. Vi lærer nye skills, progressioner eller øver os på dem vi allerede besidder. Holdet er for dig som gerne vil dygtiggøre dig inden for vores træning. Vi kører en kort WOD som afslutning på timen. Programmet for holdet meldes ud på forhånd i vores facebook-gruppe. Dette hold er ikke at finde på holdplanen hele året.

Niveau: Alle

På VL (Vægtløftning) har vi primært fokus på to forskellige løft, nemlig Snatch (træk) og Clean&Jerk (stød). Ud over de to løft, beskæftiger vi os med assisterende øvelser. Vi afslutter timen med en kort VL inspireret WOD. Hvis du er i tvivl om hvorvidt du er klar til at deltage på holdet, så spørg en af instruktørerne. VL er ikke at finde på programmet hele året.

Niveau: Alle med kendskab til dødløft, squat og push press

Vi bruger 15-25 minutter på at strække hele kroppen igennem. ROM WOD anbefales til alle niveauer og hjælper dig til at bevæge dig bedre, forbedre din smidighed, og optimere din ydeevne. Bevægelser der forbedrer din mobilitet og ROM (range of motion) i muskler og led. Vi forebygger spændinger og muskelsmerter.

Niveau: Alle

Boxen Endurance er for den rutinerede. Der arbejdes med at forbedre kondition og udholdenhed. WOD’en på holdet er længere og mere udfordrende end på den almindelige WOD. Endurance meldes ud på forhånd i vores facebook-gruppe, og du skal have styr på øvelserne inden deltagelse. Du møder opvarmet op til timen.

Niveau: Øvet

På Hero holder ære vi alle dem, der desværre har mistet livet i krig eller tjeneste. Alle Hero workouts er opkaldt efter personer ved navn og er programmeret i denne persons ånd.

Hero WOD er for dig der gerne vil prøve kræfter med lange og hårde WODs. Hero WODs er generelt meget lange og ofte meget tunge, hvorfor det forventes at du har styr på din teknik i de forskellige løft og ellers har alle de grundlæggende bevægelser på plads. WOD’en tager næsten hele timen, så derfor er der ikke tid til tekniktræning, men kun gennemgang af WOD. WOD’en meldes ud i vores facebook-gruppe. Hero holdet varmer selv op. Holder findes ikke på holdplanen hele året.

Niveau: Øvet

På Gymnastics arbejder vi med den gymnastiske del af Boxen 8500. Der er fokus på balance, koordination. smidighed og råstyrke. Vores egen kropsvægt vil være udgangspunkt for træningen. Der vil være en gymnastics inspireret WOD på slutningen af timen. Dette hold er ikke at finde på holdplanen hele året.

Niveau: Alle

Har du spørgsmål?

Send os en mail

Bemærk: Mailen besvares hurtigst muligt. Hvis det haster kan du møde vores søde personale i receptionens åbningstid.

Se vores holdplan her

Holdplanen bliver løbende opdateret, derfor kan du se en mere præcis holdplanen på vores app, eller på hjemmesiden under booking. Vi har hold næsten hele dagen, og der er altid åbent for træning i Open-Gym.