Historien bag
Boxen 8500

Hvis du har din daglige gang i boxen i Grenaa, kan du ikke undgå at løbe ind i Mette eller Morten. Mette og Morten er Boxen 85oo’s box-mutter og box-fatter, og det er deres fælles drømme og mål der har skabt det Boxen 8500 som vi kender det idag.

Det startede tilbage i 2012, da Boxen 8500 første gang slog dørene op i vestfløjen i den gamle Papfabriks maskinhal. Allerede dengang var medlemmerne ligeså forskellige som deres alder og grunde til at starte i boxen. Nogle kom fordi de gerne ville tabe sig, opleve en ny motionsform eller blot blive i bedre fysisk form. Andre havde ambitioner indenfor sporten og så var der dem som kom for det gode kammeratskab – og dén diversitet i medlemsskaren, som har hængt ved boxen i Grenaa lige siden.

I dag er Boxen 8500 rykket i nye og større lokaler, men boxen er stadig fyldt med glade medlemmer i alle aldre, som træner, hænger ud, hygger og bevæger sig.

Er du tilfreds, så er jeg!

Mettes drive er at se andre lykkedes. Hun er en energibombe og er på mange måder hele Boxen 8500’s box-mutter. Mette er verdensmester i at møde mennesker og atleter på det niveau de befinder sig på, og derfra gøre sit bedste for at hjælpe dem med at bygge en stærkere krop, skabe smertefri bevægelse og et stærkere sind.

Mette selv startede med at træne allerede som 15 årig, og igennem årene har hun været igennem styrketræning, håndbold og riding. Hun har haft en periode med diskusprolaps og en stress sygemelding, så der er ikke meget som kan komme bagpå hende, og hun står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er i dit liv og din tilværelse.

I min verden er det ikke altid mere træning, der er vejen frem, men derimod at du lære at mærke din krop og hvor meget energi du har i din hverdag. Jeg elsker, når jeg kan se, du oplever/får en succes. Den glæde kan jeg leve længe på!

Mette bruger meget af sin tid på at drøne rundt i boxen for at undervise, klare administrative ting, tilbyde 1:1 personlig træning, arrangere teambuilding, hyggesnakke med medlemmerne og meget, meget mere. Når Mette ikke sørger for alle i Boxen 8500 har det godt og rart, så bruger hun sin tid sammen med sin kæreste Morten og deres to piger, Alma og Emma.

Mød vores instruktører

Mette

Mette

Instruktør og box ejer

Jeg ser dig hvor du er, tilpasser bevægelser til netop din krop. Det er aldrig kedeligt på mine timer, vi griner med hinanden.

Morten

Morten

Instruktør og box ejer

Morten kæmper med en krampe i læggen, så hans info kommer senere.

Marianne

Marianne

Instruktør

I 2012 trådte jeg ind i Boxen 8500 for første gang. Det er det bedste jeg har gjort. Sikke et sammenhold og hjælpsomme mennesker. I dag er jeg i mit livs form, og har præsteret at kvalificeret mig til Crossfit Games 3 år i streg (Verdensmesterskaberne)
Jeg elsker at undervise og forsøger at give nye medlemmer samme gode start som jeg selv fik da jeg var ny.

Marie

Marie

Instruktør

Efter en barndom hvor springgymnastik og konkurrencer fyldte en del, var jeg først forbi i fitnesscentret og agere instruktør i 6 år, før jeg fandt mit rette element og vejen til Boxen 8500. Jeg har siden 2018 været instruktør, og jeg elsker at se dig som individ og hjælpe dig videre i den retning, som er meningsgivende for dig. Jeg er ret god til at spotte de små detaljer, som i din træning kan gøre en verden til forskel. Jeg prioriterer humør og struktur på mine timer.

Thomas

Thomas

Instruktør

Jeg har trænet i omkring 10 år. Jeg er stor fan af VL og mobilitetstræning - knap så stor fan af cardio. Som instruktør sætter jeg en stor ære i at vejlede og guide medlemmer bedst muligt.

Simone

Simone

Instruktør

Jeg har været med i Boxen 8500 i ca. 6 år, og jeg elsker mit frirum. Jeg er uddannet EREPS 3 certificeret fitnessinstruktør i 2016. Jeg elsker en WOD med fart, og er knap så fan af VL. Jeg elsker at møde medlemmer på alle niveauer. Når jeg ikke er i Crossfit læser jeg på sygeplejerskeuddannelsen.

Nicklas

Nicklas

Instruktør

Jeg har trænet siden 2012 og deltaget i flere forskellige konkurrencer.

Helle

Helle

Instruktør

Da jeg gik på pension efter 15 år som springgymnast, valgte jeg efterfølgende at tage en del sabbatår. I 2013 fandt jeg endelig min rette hylde i Boxen 8500.

Heidi

Heidi

Instruktør

Jeg har trænet siden 2015, og har deltaget i lidt forskellige konkurrencer. Jeg elsker at blive udfordret, pga. mit konkurrence gen. Jeg nørder rigtig meget i teknik og elsker at søge ny inspiration.

Kenneth

Kenneth

Instruktør

Jeg har været med i Boxen 8500 siden 2012. Det jeg elsker ved træningen er, at aldrig to træningsdage er ens og der altid er glade mennsker omkring en.

Malene

Malene

Instruktør

Jeg er 28 år og har været en del af Boxen 8500 siden 2014! Til daglig arbejder jeg som fysioterapeut. Jeg brænder for at dele ud af min viden og passion for bevægelse og så elsker jeg et godt grin.
De sidste 5 år har jeg dedikeret mig til vægtløftning og har efterhånden et par danske mesterskaber i bagagen. 


Thomas Emil

Thomas Emil

Instruktør

Jeg startede i Boxen 8500 i 2014 og kom fra ingen motion overhovedet med et mål om at tabe mig lidt. Det ændrede sig dog hurtigt til at have et andet fokus grundet det fantastiske fællesskab der er i Boxen 8500. Det tog til og udfordringerne blev vildere og vildere, og har nu både løbet maraton, svømme og køre cykelløb. Dyrker det for motionens skyld og ikke mindst det store sociale fælleskab.

Kathrine

Kathrine

Instruktør

Er uddannet aerobicinstruktør fra 90’erne og for mig kører træningen bare lidt bedre med lækker musik, god rytme og en fed bas. Har tidligere løbet rigtig meget og er uddannet løbetræner.

Mathilde

Mathilde

Instruktør

23-årig fysioterapeutstuderende. Jeg har været en del af boxen siden 2014. Jeg er næsten altid at finde nede på vægtløftningsplatformene.

Lasse

Lasse

Instruktør

Har været en del af boxen siden 2012, elsker Boxen 8500 og glade medlemmer.

Arna

Arna

Instruktør

Jeg startede med at træne i 2014 og har været i Boxen 8500 siden 2017.

Noget at det jeg elsker mest ved træningen er, at øvelserne er variable og at man er i kamp imod sig selv og tiden.
Jeg elsker sammenholdet og den støtte vi gir til hinanden, vi er nærmest som en lille familie hvor alle er velkommen, det er jeg utrolig stolt af, at være en del af.
Start 2022 tog jeg Crossfit level 1 træner oppe på Island hvilke jeg nyder at dele med jer.
Jeg bor sammen med min mand og vores 2 dejlige piger.

Stine

Stine

Core Instruktør

Jeg har været en del af Boxen 8500 siden 2016 og er pjattet med sammenholdet og den gode stemning som altid er en garanti i vores box.

Cecilie

Cecilie

Instruktør
Camilla

Camilla

Instruktør

Jeg startede i Boxen 8500 i 2014, og har været vild med det siden! Jeg arbejder til daglig som fysioterapeut og personlig træner. Jeg elsker, at dele ud af min viden og erfaring, så alle medlemmer får den bedste træning!

HP

HP

Instruktør

Jeg begyndte i Boxen 8500 i 2011. Tidligere har jeg dyrket meget kampsport. Jeg har gennemført CF level 2 instruktør uddannelsen, og det er mig som står for programmeringen af WOD’s på holdene. Når jeg ikke træner i Boxen 8500 elsker jeg at Kitesurfe.

Reception

Linda

Linda

Reception

Jeg startede i Boxen 8500 i 2012 og har trænet on/off lige siden. For mig er træning den bedste start på dagen, så derfor møder I mig oftest i boxen om formiddagen.

Marian

Marian

Reception

Jeg elsker diversiteten i Boxen 8500, først forelskede jeg mig i cardio delen og senere hen er jeg blevet glad for sammenspillet mellem styrke og cardio.
I boxen er der et social sammenhold, hvor dem på "min alder" også bliver taget hånd om.

Design // website // booking

Kenneth

Kenneth

Udvikler

Jeg har været med i Boxen 8500 siden 2012. Det jeg elsker ved træningen er, at aldrig to træningsdage er ens og der altid er glade mennsker omkring en. Stor sukkertand, kan især ikke modstå chokolade - så endnu en god grund til at gå rørt sig lidt 🙂

Sascha

Sascha

Grafisk designer

Jeg har trænet i Boxen 8500 siden 2015. Kvalificeret mig til Beast Of Berlin i 2018, og gennemført Xterra i 2016 og 2017.

Fie

Fie

Digital designer

Jeg har vundet bronze til DM i Olympisk Vægtløftning, gennemført fire IRONMANS.

Teens

Anette

Anette

Teen instruktør

Jeg har været en del af Boxen 8500 siden starten. Min rygsæk er fyldt med erfaring fra min tid som Aerobic/Styrketrænings instruktør. Som person er jeg glad, udadvendt, omsorgsfuld og har let til latter.

Afløsere

Rikke

Rikke

Core Instruktør

Jeg har været med i Boxen 8500 siden 2012 og Coreinstruktør siden 2016. Min baggrund er bl.a. fitness- og Zumbainstruktør igennem … rigtig mange år. Jeg er vild med Coretræning, dels fordi de foregår i et roligt tempo med fokus på teknik og fordi min krop med alderen (snarlig opgradering til version 5.0) har brug for styrketræning af hele bevægeapparatet og især kropskernen.

Pernille

Pernille

Instruktør // Afløser

Til daglig læser jeg idrætsvidenskab på Århus Universitet. Udover at læse, så bruger jeg hverdagen på at savne Boxen 8500, hvorfor jeg er at se som afløser i ny og næ, når der er behov.

Tilmeld dig her

Hvis du ønsker at deltage på vores introhold, så skal du blot oprette en profil her og melde dig på via vores bookingside på det hold som hedder intro.