Mette Ihler – Personlig træner

Er du tilpas, så er jeg!!
Mit drive er at se, når du oplever succes. Succes kan måles på mange måder. Mere energi, smertefri bevægelse og en oplevelse af at noget man har kæmpet for lykkes.
Jeg har altid fundet glæde ved at arbejde med mennesker. Jeg elsker, når jeg kan se, du oplever/får en succes. Den glæde kan jeg leve længe på!
Jeg gør mit bedste for at hjælpe dig til bedre bevægelse, uden smerte og med større frihed, en stærkere krop og ikke mindst et stærkere sind gennem dine succesoplevelser og troen på dig selv.
Jeg tager altid udgangspunkt i dit niveau og bygger på derfra. I min verden findes der ingen dårlig form. Min erfaring siger at skader, skavanker og/eller manglende bevægelse ikke behøver være en hindring for at komme i gang. Det er aldrig for sent!
Jeg startede selv med at træne som 15 årig og har gennem årene dyrket styrketræning, håndbold og ridning. Derudover har jeg haft en periode med diskusprolaps og en stress sygemelding. Derfor er der ikke noget, som kan komme bag på mig og jeg er klar til at hjælpe dig, der hvor du er. Jeg har arbejdet med personlig træning (1:1), small groups og almindelig holdundervisning i et aldersspænd på 8-80 år ca. I min verden er det ikke altid mere træning, der er vejen frem, men derimod at du lære at mærke din krop og hvor meget energi du har i din hverdag. Energien skal fordeles på det, som du holder af.
Lad mig endelig høre fra dig, hvis jeg kan hjælpe dig på nogen måder.
Uddannet personlig træner EHFA Uddannet vægtløftning trin 1 gennem DVL
Kurser: DU kursus med verdensmester Molly Mets TRX kursus Squat kursus gennem Fisker perfomance NADA kursus via NADA Danmark Yin Yoga ved Trine Hedegaard (igang)

Tilmeld dig her

Hvis du ønsker at deltage på vores introhold, så skal du blot oprette en profil her og melde dig på via vores bookingside på det hold som hedder intro.

Har du spørgsmål?

Send os en mail

Bemærk: Mailen besvares hurtigst muligt. Hvis det haster kan du møde vores søde personale i receptionens åbningstid.